Bücher versandkostenfrei*100 Tage RückgaberechtAbholung in der Wunschfiliale
Nur heute: Ihr 15% Rabatt10 auf viele Sortimente mit dem Code 100TAGE
Nur heute: Ihr 15% Rabatt10 auf Spielwaren, Kalender, English Books & mehr mit dem Code 100TAGE
Jetzt einlösen
mehr erfahren
product
cover

Pioneers in Fine-Dining - The Development of Haute Cuisine

130 Lesepunkte
eBook pdf
12,99 €inkl. Mwst.
Sofort lieferbar (Download)
Empfehlen
Essay from the year 2012 in the subject Tourism - Hotel Industry / Catering, grade: A, University of Brighton, language: English, abstract: Throughout the history of the 16th to 19th century, the art of living has changed majorly and simultaneously has the evolution of gastronomy. Different cultures and countries followed different approaches and a broad range of cuisines could be found throughout the world.
This research aims to review existing literature on the history, major establishments and the development of haute cuisine, which started a significant revolution in terms of gastronomic views. Haute-Cuisine, or fine-dining, is based on great achievements of gastronomic figures, such as Marie-Antonin Carême and was redefined by known personalities, such as Auguste Escoffier. The history of fine dining, which reaches back to aristocratic families in Italy, the beginnings in France and the acquainted way of conducting haute-cuisine are furthermore critically analysed on the basis of existing research.

Produktdetails

Erscheinungsdatum
04. Januar 2013
Sprache
englisch
Auflage
1. Auflage
Ausgabe
Digitales Original
Seitenanzahl
21
Dateigröße
0,99 MB
Autor/Autorin
Moritz Frings
Verlag/Hersteller
Kopierschutz
ohne Kopierschutz
Produktart
EBOOK
Dateiformat
PDF
ISBN
9783656345152

Bewertungen

0 Bewertungen

Es wurden noch keine Bewertungen abgegeben. Schreiben Sie die erste Bewertung zu "Pioneers in Fine-Dining - The Development of Haute Cuisine" und helfen Sie damit anderen bei der Kaufentscheidung.