Bücher versandkostenfrei*100 Tage RückgaberechtAbholung in der Wunschfiliale
15% Rabatt10 auf bereits stark reduzierte Bücher7 mit Code LESEN15
Jetzt einlösen
mehr erfahren
product
cover

Adequate Food for All

Culture, Science, and Technology of Food in the 21st Century

850 Lesepunkte
eBook pdf
eBook pdf
84,99 €inkl. Mwst.
Sofort lieferbar (Download)
Empfehlen
A comprehensive, interdisciplinary book, Adequate Food for All explores solutions to the ever-increasing problem of food supply. Critical in its analysis, while maintaining an optimistic outlook, the text discusses the dramatic effects of nutrient excess and deficiency on growth and development in children, and on productivity in adults. It is divided into six major sections addressing food and agriculture in history, food production, and global food security as well as modern food choices, required nutrients, and foods that heal.

Produktdetails

Erscheinungsdatum
12. Februar 2009
Sprache
englisch
Seitenanzahl
466
Herausgegeben von
Wilson G. Pond, Buford L. Nichols, Dan L. Brown
Verlag/Hersteller
Kopierschutz
mit Adobe-DRM-Kopierschutz
Produktart
EBOOK
Dateiformat
PDF
ISBN
9781420077544

Bewertungen

0 Bewertungen

Es wurden noch keine Bewertungen abgegeben. Schreiben Sie die erste Bewertung zu "Adequate Food for All" und helfen Sie damit anderen bei der Kaufentscheidung.