Bücher versandkostenfrei*100 Tage RückgaberechtAbholung in der Wunschfiliale
15% Rabatt10 auf die schönsten Kalender sichern mit dem Code DATUM15
Jetzt einlösen
mehr erfahren
product
cover

Kin Thai

Modern Thai Recipes to Cook at Home

375 Lesepunkte
Buch (gebunden)
Buch (gebunden)
37,49 €inkl. Mwst.
Zustellung: Fr, 14.02. - Mi, 19.02.
Versand in 3 Wochen
Versandkostenfrei
Empfehlen
Kin Thai translates as 'Eat Thai' and is a collection of 80 delicious recipes that shine a light on lesser known Thai cuisine as well as more popular Thai food classics. Chapters are structured by type of dish, from snacks and relishes to curries, stir-fries and salads, so you can easily find your favourites--from Roast Duck and Lychee Red Curry (gaeng daeng bpet) and Langoustine and Rhubarb Hot and Sour Soup (dtom yum goong) to Red Fire Greens with Yellow Soybean Sauce (pak kheo fai daeng) and Assorted Flavour One-bite Royal Snack (miang kham). As well as using ingredients native to Thailand, John explores the origins of the western ingredients, explaining their place in Thai cuisine, and how the competent home cook can use them to achieve Asian flavours.

Produktdetails

Erscheinungsdatum
21. Juni 2022
Sprache
englisch
Seitenanzahl
224
Autor/Autorin
John Chantarasak
Verlag/Hersteller
Produktart
gebunden
Gewicht
978 g
Größe (L/B/H)
252/196/28 mm
ISBN
9781784884802

Portrait

John Chantarasak

John Chantarasak is a half Thai, half British chef, based in London. After training at Le Cordon Bleu in Bangkok, John worked in the kitchens of David Thompson, whose restaurant Nahm is one of the most highly regarded Thai restaurants in the world. His reputation has grown through numerous sell-out popups and residencies across the UK, Europe, North America and South East Asia.

Bewertungen

0 Bewertungen

Es wurden noch keine Bewertungen abgegeben. Schreiben Sie die erste Bewertung zu "Kin Thai" und helfen Sie damit anderen bei der Kaufentscheidung.