Bücher versandkostenfrei*100 Tage RückgaberechtAbholung in der Wunschfiliale
Ihr Ostergeschenk: 15% Rabatt auf viele Sortimente11 mit dem Code OSTERN15
Jetzt einlösen
mehr erfahren
product
cover

Five Quarters

Recipes and Notes from a Kitchen in Rome

270 Lesepunkte
Buch (gebunden)
Buch (gebunden)
Sparen Sie zusätzlich 15%11 auf diesen Artikel mit dem Gutscheincode: OSTERN15
26,99 €inkl. Mwst.
Zustellung: Di, 06.05. - Mo, 12.05.
Versand in 3-4 Wochen
Versandkostenfrei
Bestellen & in Filiale abholen:
Empfehlen
Five Quarters - notebook, recipe book and kitchen diary. Award-winning Guardian Cook columnist, Rachel Roddy, merges her love of Italian cooking with a strong nostalgia for the family mealtimes of her English childhood.

Produktdetails

Erscheinungsdatum
20. Juni 2024
Sprache
englisch
Seitenanzahl
320
Autor/Autorin
Rachel Roddy
Verlag/Hersteller
Produktart
gebunden
Gewicht
520 g
Größe (L/B/H)
205/155/28 mm
ISBN
9781035414680

Portrait

Rachel Roddy

Rachel Roddy is an award-winning food writer and weekly columnist in Guardian Feast. Rachel's first book Five Quarters won the André Simon Food Book Award in 2015, as well as the Guild of Food Writers' First Book Award. Her second book, Two Kitchens, was published in 2017 and her third An A to Z of Pasta in 2021.

She has written for the Financial Times, The New York Times, Vanity Fair, Internazionale and the Passenger magazine.

She has lived in Testaccio in Rome since 2005 with her Sicilian partner and son.

racheleats.wordpress.com

Follow Rachel on Instagram @rachelaliceroddy

Follow Rachel on X @racheleats

Bewertungen

0 Bewertungen

Es wurden noch keine Bewertungen abgegeben. Schreiben Sie die erste Bewertung zu "Five Quarters" und helfen Sie damit anderen bei der Kaufentscheidung.