Bücher versandkostenfrei*100 Tage RückgaberechtAbholung in der Wunschfiliale
10% Rabatt10 auf Tonieboxen, Figuren & Zubehör mit dem Gutscheincode: TONIE10
Jetzt einlösen
mehr erfahren
product
cover

Dietary Fibers: Chemistry and Nutrition

550 Lesepunkte
eBook pdf
eBook pdf
54,99 €inkl. Mwst.
Sofort lieferbar (Download)
Empfehlen
Dietary Fibers: Chemistry and Nutrition contains the proceedings of a symposium on Dietary Fibers: Chemistry and Nutrition held during the American Chemical Society meeting in Miami Beach, Florida, on September 11-15, 1978. The papers explore the chemical and nutritional aspects of dietary fibers and cover a wide range of topics dealing with analysis, biochemistry, medicinal chemistry, microbiology, and physiology.
This book is comprised of 18 chapters and begins by assessing the interactions between small molecules and hydrated polymer networks, paying particular attention to some structural features of gel-fiber systems as well as partitioning and transport phenomena. The complex structure of dietary fibers found in cell walls are reviewed, along with the metabolic effects of dietary fibers related to mineral binding, blood cholesterol and other lipids, glucose tolerance, bile acids, and carcinogens and cocarcinogens. The interactions of metabolic substances with polysaccharides and lignins are also examined.
This monograph will be a valuable resource for biochemists, nutritionists, and nutritional scientists.

Produktdetails

Erscheinungsdatum
02. Dezember 2012
Sprache
englisch
Seitenanzahl
300
Herausgegeben von
George Inglett
Verlag/Hersteller
Kopierschutz
mit Wasserzeichen versehen
Produktart
EBOOK
Dateiformat
PDF
ISBN
9780323157018

Bewertungen

0 Bewertungen

Es wurden noch keine Bewertungen abgegeben. Schreiben Sie die erste Bewertung zu "Dietary Fibers: Chemistry and Nutrition" und helfen Sie damit anderen bei der Kaufentscheidung.