Bücher versandkostenfrei*100 Tage RückgaberechtAbholung in der Wunschfiliale
Jetzt unser Bookcycling entdecken: Gebrauchte Bücher ganz leicht verkaufen
Alle Infos
mehr erfahren
product
cover

Modern Gastronomy

A to Z

1030 Lesepunkte
eBook epub
102,99 €inkl. Mwst.
Sofort lieferbar (Download)
Empfehlen
Though the combination of science and cooking may seem fashionable and modern, the pairing of these disciplines is not a new concept. This volume gives readers a thorough understanding of the terminology that describes the nature of ingredients and why these ingredients produce certain reactions. It helps them discover the potential of a wide range of products that can be used in a diversity of preparations. The book maintains a convenient lexical format, with all the entries in alphabetical order, allowing readers to quickly and easily look up and find, in plain language, everything they need to know about the science of cooking.

Produktdetails

Erscheinungsdatum
21. Dezember 2009
Sprache
englisch
Autor/Autorin
Ferran Adria
Verlag/Hersteller
Kopierschutz
mit Adobe-DRM-Kopierschutz
Produktart
EBOOK
Dateiformat
EPUB
ISBN
9781040056066

Bewertungen

0 Bewertungen

Es wurden noch keine Bewertungen abgegeben. Schreiben Sie die erste Bewertung zu "Modern Gastronomy" und helfen Sie damit anderen bei der Kaufentscheidung.