Bücher versandkostenfrei*100 Tage RückgaberechtAbholung in der Wunschfiliale
15% Rabatt10 auf bereits stark reduzierte Bücher7 mit Code LESEN15
Jetzt einlösen
mehr erfahren
product
cover

Tartine Book No. 3

Modern Ancient Classic Whole

45 Lesepunkte
eBook pdf
4,49 €inkl. Mwst.
Sofort lieferbar (Download)
Empfehlen
The third in a series of classic, collectible cookbooks from Tartine Bakery & Cafe, one of the great bakeries, Tartine Book No. 3 is a revolutionary, and altogether timely, exploration of baking with whole grains. The narrative of Chad Robertson's search for ancient flavors in heirloom grains is interwoven with 85 recipes for whole-grain versions of Tartine favorites. Robertson shares his groundbreaking new methods of bread baking including new techniques for whole-grain loaves, as well as porridge breads and loaves made with sprouted grains. This book also revisits the iconic Tartine Bakery pastry recipes, reformulating them to include whole grains, nut milks, and alternative sweeteners. More than 100 photographs of the journey, the bread, the pastry and the people, make this is a must-have reference for the modern baker.

Produktdetails

Erscheinungsdatum
17. Dezember 2013
Sprache
englisch
Seitenanzahl
304
Dateigröße
33,26 MB
Autor/Autorin
Chad Robertson
Verlag/Hersteller
Kopierschutz
mit Adobe-DRM-Kopierschutz
Family Sharing
Ja
Produktart
EBOOK
Dateiformat
PDF
ISBN
9781452128467

Portrait

Chad Robertson

Chad Robertson is co-owner of Tartine Bakery & Cafe and Bar Tartine in San Francisco, where he lives.

Bewertungen

0 Bewertungen

Es wurden noch keine Bewertungen abgegeben. Schreiben Sie die erste Bewertung zu "Tartine Book No. 3" und helfen Sie damit anderen bei der Kaufentscheidung.